Kjære medlemmer

Fysiotrim1 må dessverre i forbindelse med den generelle situasjonen og prisstigningen øke prisene på våre hoved-medlemskap med kr. 30,- pr mnd. med virkning fra 01.03.23.

Det er mange år siden vi sist endret prisene hos oss, men slik situasjonen er nå vil prisøkningen bidra til å sikre bærekraftig og forutsigbar drift av Fysiotrim1 som igjen sikrer at vi kan opprettholde og utvikle vårt nåværende treningstilbud og åpningstider.

I forbindelse med prisøkningen ber vi deg sjekke beløpsgrensen på din avtalegiro for å sikre at trekkene fortsetter uten stopp. Hvordan du gjør dette har vi prøvd å lage en enkel oversikt over under, men det kan variere litt fra bank til bank:

1. Logg inn i nettbanken

2. Velg "Betalinger" og "Betalingsavtaler" i menyen.

3. Velg "Avtalegiro"

4. Finn avtalen med Fysiotrim1, trykk på "endre avtale».

5. Rediger beløpsgrensen og trykk "OK".

Om du ikke får dette til på egenhånd, ber vi deg om å ta kontakt med banken din og be om hjelp til å øke beløpsgrense på din avtalegiro med Fysiotrim1. Det er bare deg og banken din som har myndighet til å gjøre denne endringen, så vi kan dessverre ikke hjelpe til med dette i resepsjonen hos oss.

Har du spørsmål i forbindelse med prisendringen, ta kontakt med oss via våre nettsider eller på e-post, post@fysiotrim1.no.

Med vennlig hilsen FYSIOTRIM1 AS

ØNSKER DU Å VITE MER?

Send oss gjerne en melding om det er noe du lurer på

Skriv til oss